Fun Run

Dobro došli na stranicu za prijavu na FunRun trku koja će se održati u okviru 3. tuzlanskog noćnog polumaratona.

Da je Tuzla grad koji odiše sportskim duhom pokazali smo na prošle godine kada su brojni Tuzlaci, ali i dragi nam gosti iz cijele regije učestovvoali na utrkama organiziranim u sklopu 2. Noćnog tuzlanskog polumaratona. I ove godine planiramo u sklopu 3.tuzlanskog noćnog polumaratona koji će 20.jula/srpnja ove godine  trčati Fun Run trku na 5000 metara.  

Naime, Atletsko rekreativni klub „Rekreativci“ Tuzla u okviru najvećeg sportskog događaja koji u Tuzlu dovodi brojne zaljubljenike u trčanje, već treću godinu organizira i trku u kojoj mogu učestvovati svi koji vole ovaj sport. Želja nam je da što veći broj ljubitelja trčanja bude dio ovog veličanstvenog sportskog događaja. Ni vrijeme ni godine nisu i ne trebaju biti ograničavajući faktor. Bitna je volja, dobro raspoloženje i bit će to jedna velika energija koja će 3.tuzlanski noćni polumaraton zasigurno i ove godine upisati među najpoželjnije trke kako su nas u posljednje dvije godine okvalificirali mnogi daleko iskusniji organizatori istih i sličnih događaja. 

Startnina za Fun Run trku iznosi 10,00 KM. Svaki prijavljeni trkač će dobiti startni paket koji uključuje i majicu, a svi koji završe trku, dobivaju i  medalju.

Start: 20.07.2019. godine u 20,30 h na Trg slobode

Kotizacija: do 10 jula/srpnja 2019. godine – 10KM ili 5EURUputstvo za plaćanje: Prima: ARK Rekreativci Tuzla Uplata na ziro racun kluba: 1610000127510003  
Svrha uplate: Kotizacija za Fun Run utrku za ime i prezime

Limit: 300 trkača

Molimo vas da se za eventualna pitanja obratite na arktuzla@gmail.com.


Muški / MaleŽenski / FemaleXSSMLXLXXL